Kalender
oudercomité

brief van het oudercomité

Beste Ouders,

We leven in een echt opwindende tijd. Onze wereld staat niet stil. Het bruist in de technologie en de wetenschap. We weten nu veel meer dan vroeger.

Het ouderschap is hierop geen uitzondering. Wist je dat de groei van het brein van een pasgeboren baby geheel afhankelijk is van de liefde die het ontvangt van de ouders? De daaropvolgende ontwikkeling van emoties vormt de basis voor leren.

Als het opvoeden van kinderen vergeleken kan worden met de groei van een boom, dan zijn wij verantwoordelijk voor de kern. De verdere groei van de takken, bladeren en bloesems komt tot stand door de positieve inzet van de leerkrachten en directie van de school aan wie waar wij ons kinderen toevertrouwen.

De toewijding, het professionalisme en de volharding van het personeel van Den Heuvel zijn een duidelijk signaal dat zij dit vertrouwen verdienen.

We moeten als ouders leren loslaten, maar gelukkig biedt het oudercomité de mogelijkheid om betrokken te blijven bij onze kinderen in de school. Tijdens de vergaderingen kan men meer te weten komen over de schoolwerking en waar nodig ook ondersteuning bieden. We spelen in op de interesses van de kinderen, telkens na overleg en in samenwerking met de directeur en de lesgevers.

Vergaderingen worden aangekondigd in ’t Onske en gaan door telkens om 20:00 in de refter van de Schooldreef.  Kom gewoon uit interesse eens luisteren. Iedereen is welkom om lid te worden. Men kan op de hoogte blijven van de komende evenementen. Helpen brainstormen over nieuwe ideeën. Activiteiten coördineren of simpelweg onderwerpen bespreken.

Voelt u zich geroepen om uw waardevol steentje bij te dragen op de Heuvelfeesten? Zou u graag willen helpen tijdens de pompoensoep-actie voor de kinderen? Of bij de pannenkoekenbak tijdens carnaval? Misschien wilt u ook mee instaan voor de veiligheid van de kinderen via de fluo-actie? Wilt u graag proeven van de gezellige sfeer bij het organiseren van de Quiz of Familie-ontbijt?

Voelt u echt vrij om op elk moment contact met ons op te nemen. Wij hopen alvast dat u ons gemotiveerd team komt versterken.

Met vriendelijke groeten,

Agnes Havran

voorzitter

agneshavran@hotmail.com

 

Veronique van Breda

vice Voorzitter

vero.oudercomité@gmail.com

 

Vicky De Beukelaer

penningmeester

vicky.de.beukelaer@telenet.be

 

Sofie Michielsen

secretaris

sofiekemichielsen@hotmail.com

 

Wannes Winkeler

bestuurslid

dewannes@outlook.com